19.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Πληρώνουν Ευρωλίγκα και Γαλλία

Η Ευρωλίγκα κυριαρχεί στο σημερινό κουπόνι, αλλά υπάρχει πλήρης δράση και στη Γαλλία. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο για μία ακόμα φορά με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θέλει να νικήσει τον Ερυθρό Αστέρα και να συνδυάσει την επικράτησή του με μία καλή εμφάνιση. Θα ποντάρουμε στην ελληνική ομάδα πιστεύοντας ότι μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 10,5 πόντων. Στη δύναμη της έδρας θα στηριχτούμε και στο ματς της Φενέρμπαχτσε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης προέρχονται από την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στην Πόλη και θα προσπαθήσουν να ξεσπάσουν. Μπορούν να τα καταφέρουν και να νικήσουν με διαφορά δέκα ή περισσότερων πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο Κάουνας, η προβληματική τον τελευταίο καιρό Ζαλγκίρις φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αν παρουσιαστεί σοβαρή δεν θα συναντήσει δυσκολίες. Θα επιλέξουμε τον απλό άσο χωρίς κάποιο χάντικαπ. Η τετράδα μας θα ολοκληρωθεί με το «διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην έδρα της αδιάφορης Βαλένθια, καθώς το κίνητρο της «Βασίλισσας» είναι σαφώς μεγαλύτερο από εκείνο της αντιπάλου της.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στοStoiximan.gr!

Για τη γαλλική λίγκα, η Μπουλαζάκ θα παίξει με την Αντίμπ. Οι γηπεδούχοι θέλουν πολύ τη νίκη και θα την πάρουν εύκολα ή δύσκολα. Αντίθετα στην κόντρα της Σολέ με την Παρί θα προτιμήσουμε τους φιλοξενούμενους που έχουν καλύτερο ρόστερ και μπορούν να μας δικαιώσουν.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

 

Τέλος, θα ποντάρουμε στο «διπλό» της Στρασμπούρ μέσα στο γήπεδο της Γκραβελέν, καθώς η αντίπαλος της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Champions League είναι σαφώς πιο ισχυρή από την αντίπαλό της.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

Παναθηναϊκός (-10,5) - Ερυθρός Αστέρας   1    1,90

Φενέρμπαχτσε (-9,5) - Μακάμπι Τελ Αβίβ   1   1,90

Ζαλγκίρις - Μιλάνο  1    1,25

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης    2    1,44

Τριάδα

Μπουλαζάκ - Αντίμπ   1   1,80

Σολέ - Παρί   2    2,05

Γκραβελέν - Στρασμπούρ   2    1,87



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ