22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλήρης στα “αποκαλυπτήρια” του

Ως η καλύτερη δυνατή συγκυρία μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία όλων των παικτών του Άρη στις προπονήσεις της ομάδας πριν το αυριανό (12/9, 19:00) παιχνίδι με την τουρκική ΙΒΒ (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), στο «Nick Galis Hall». Οι “κιτρινόμαυροι” μπαίνουν πια στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τα δύο ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας για την 1η φάση των προκριματικών του BCL οπότε είναι ευτύχημα το γεγονός ότι είναι όλοι στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου.

 

Ο τεχνικός του Άρη θέλει όπως είναι φυσικό από την ομάδα του να δείξει σταθερά σημάδια βελτίωσης και βέβαια ένα καλό πρώτο δείγμα γραφής στον κόσμο που θα δεν για πρώτη φορά αγωνιζόμενη την ομάδα του. Σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συμμετείχαν στο πλήρες πρόγραμμα ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Γκάρι ΜακΓκί που θα αγωνιστούν αύριο κόντρα στην ομάδα του Στέφανου Δέδα. Μοναδικός απών σήμερα ήταν ο 17χρονος Βαλάντης Κουρτίδης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

 

Στο μεταξύ οι "κιτρινόμαυροι" πρόσθεσαν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους. Θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (16/9, 17:30) τον Ήφαιστο Λήμνου στο "Nick Galis Hall" σε ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ