22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλήρης ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση

Χωρίς κανένα πρόβλημα και με όλα του τα όπλα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει την Τρίτη για τη Σμύρνη, όπου την Τετάρτη θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί το +6 επί της Καρσίγιακα και να προκριθεί στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, τελευταία επί ελληνικού εδάφους, συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου, εκτός του Δημήτρη Καραμανώλη, που συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και μαζί με τον Θοδωρή Καρρά θα είναι οι δύο παίκτες της ομάδας που θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Τεράν Πετγουέι, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (13/3) από την Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, αναμένεται να φτάσει στη Σμύρνη το μεσημέρι. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Μπάνε Πρέλεβιτς και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Ασλανίδης, Αριστοτέλης Καρακούσης, και Χρήστος Καραμπέρης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ