21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Πλήθος επιλογών από το Final 4 της Euroleague

Το Final 4 της Euroleague ξεκινάει απόψε (18/5) στο Βελιγράδι κι εμείς ξεχωρίσαμε ορισμένες από τις καλύτερες επιλογές με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στον πρώτο ημιτελικό η Φενέρμπαχτσε είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί έχουν ήδη «τρυπήσει» το ταβάνι τους αλλά μπορούν να κάνουν κι άλλο «μπαμ». Θα ρισκάρουμε ποντάροντας στο «διπλό», καθώς τυπικά γηπεδούχοι είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο δεύτερο μεγάλο ημιτελικό, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εδώ θα στηρίξουμε την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ποντάροντας στη νίκη της με τέσσερις ή περισσότερους πόντους διαφορά.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Από την πληθώρα των ειδικών στοιχημάτων θα ρισκάρουμε και θα επιλέξουμε τη Ζαλγκίρις να κατακτήσει το τρόπαιο σ' ένα στοίχημα που αν επαληθευτεί θα πληρώσει αδρά.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Για MVP θα πάρουμε τον Λούκα Ντόντσιτς, καθώς ο Σλοβένος αποτελεί το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι αναμένεται να αναδειχτεί και πολυτιμότερος της κανονικής περιόδου.

Πρώτος σκόρερ του Final 4 μπορεί να είναι ο Νάντο Ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο οποίος είναι ο πιο ταλαντούχος επιθετικά παίκτης της Γηραιάς Ηπείρου.

Τέλος, θα ρισκάρουμε και στον τομέα των ασίστ, στηρίζοντας τον Κέβιν Πάνγκος που αποτελεί τον ιθύνοντα νου της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Φενέρμπαχτσε - Ζαλγκίρις     2      3,45

Μονό

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (-3,5) - Ρεάλ Μαδρίτης   1     1,95

Μονό

Νικήτρια Final Four Ζαλγκίρις   11,00

Μονό

MVP Λούκα Ντόντσιτς    6,00

Μονό

Πρώτος σκόρερ Ντε Κολό 4,25

Μονό

Περισσότερες ασίστ Κέβιν Πάνγκος   5,00

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ