27.6 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πιτίνο: «Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε» (pics)

Για το Καλίνιγκραντ της Ρωσίας αναχώρησε την Πέμπτη (02/01) ο Παναθηναϊκός, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησής του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (03/01, 19.00).

Στο «Sports Palace Yantarny» δοκιμάζονται οι «πράσινοι», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται δίχως προβλήματα στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Ίαν Βουγιούκας. Πριν από την αναχώρηση ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε σχετικά, στους εκπροσώπους του Τύπου: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι δίχως αμφιβολία ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Πέρυσι αναδείχθηκαν πρωταθλητές της Ευρωλίγκας και είναι από τις πολυνίκεις του θεσμού. H περιφέρειά της αποτελεί τη βασική δύναμή της και θα πρέπει να την περιορίσουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στην περιφερειακή άμυνά μας, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς».

Αναφορικά με το πώς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, επί ρωσικού εδάφους, ο Αμερικανός προπονητής στάθηκε στον τομέα ριμπάουντ και τον Ντίνο Μήτογλου: «Θα χρησιμοποιήσουμε αρκετά τον Ντίνο στη θέση "4" γιατί βάσει ποσοστού είναι ο καλύτερός μας ριμπάουντερ και χρειαζόμαστε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι».

O Τζίμερ Φριντέτ, από την πλευρά των παικτών, επεσήμανε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα, που παίζει καλά και ειδικά όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της έχει πάντα το πλεονέκτημα. Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας, να δείξουμε βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, με σκοπό να σκοράρουμε εύκολους πόντους. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για σαράντα λεπτά. Πάμε να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ κι ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ