22.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Πιτίνο η επιστροφή

Ο Παναθηναϊκός και ο ισχυρός του άνδρας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν δεδομένο πως εξ' αρχής είχαν ως στόχο την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στο τιμόνι της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Έτσι, και σύμφωνα με πληροφορίες το deal που θεωρούταν δεδομένο θα γίνει πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν, με τον Αμερικάνο προπονητή να συμφωνεί με τους «πράσινους», και να μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την αγαπημένη του Αθήνα, όντας έτοιμος να συνεχίσει το έργο που άφησε τον περασμένο Ιούνιο, και την κατάκτηση του νταμπλ με τον Παναθηναϊκό.

Όπως ήταν κατανοητό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ότι ήταν δυνατό για να ικανοποίησιε τον Ρικ Πιτίνο, και έτσι από τη στιγμή που και η οικογένεια του έδωσε την συγκατάθεση της, ο δρόμος της επιστροφής για τον 68χρονο προπονητή είναι πλέον ανοικτός. Στους πρωταθλητές Ελλάδας είχαν αποφασίσει πως αν δεν προχωρούσε η περίπτωση του Αμερικανού, να συνεχίσουν με πρώτο προπονητή τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος κέρδισε πολλούς πόντους, και ειδικά με την χθεσινή (19/11) νίκη στο Κάουνας.

Το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις, και το πότε ο Αμερικανός προπονητής θα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα και στο...ΟΑΚΑ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ