24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Πιτίνο: «Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιαννακόπουλο»

Έτοιμος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό είναι ο Ρικ Πιτίνο, που εξήγησε πως ταιριάζουν με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς αμφότεροι μισούν την ήττα.

Ο 66άχρονος τεχνικός θα προπονήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του ευρωπαϊκή ομάδα και εμφανίζεται πανέτοιμος για την πρόκληση. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «The Courier-Journal», του Κεντάκι, αναφέρθηκε στον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων» με τον οποίο έχει ήδη έρθει σε προσωπική επαφή, τονίζοντας: «Είναι πολύ παθιασμένος. Είναι ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι δεν τρελαίνεται για τους διαιτητές. Όμως, στο τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν εξαιρετικός. Έχει πολύ πάθος για την ομάδα του. Δεν ανέχεται πολλά στις σχέσεις με τους παίκτες κ.λπ. Μου είπε πως είναι μεγάλος θαυμαστής μου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μισεί την ήττα, μισώ κι εγώ την ήττα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

To βίντεο του ESPN για τη συμφωνία των δύο πλευρών:

Για το γεγονός πως βρίσκεται εκτός πάγκων από πέρυσι το καλοκαίρι, μετά την απομάκρυνσή του από το Λούιβιλ, συμπλήρωσε ο Ρικ Πιτίνο: «Μου λείπει φοβερά η προπονητική. Ακόμα έχω πολλή πικρία μέσα μου για το Λούιβιλ και πιστεύω πως αυτό θα την απομακρύνει κάπως», ενώ αρκέστηκε να τονίσει στην ερώτηση εάν εάν είχε πρόταση από ομάδα της Νέας Ζηλανδίας: «Ήταν σαν κάποιος να ήθελε να μου κάνει πλάκα…».

Επιχειρώντας να συγκρίνει την Ευρωλίγκα με το ΝΒΑ, επεσήμανε: «Είναι λίγο κάτω από το ΝΒΑ». Ρωτήθηκε και για το πώς βλέπει την προοπτική που του ανοίγεται στον Παναθηναϊκό, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του, κι απάντησε: «Θα μου δοθεί η ευκαιρία να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία και να πάω σε πολλά και διαφορετικά μέρη που δεν είχα δει ποτέ. Βλέπω, πλέον, κάθε ημέρα ξεχωριστά και θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Θέλω να επιστρέψω στην άκρη του παρκέ και θα δούμε τι θα γίνει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ