22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πιανιτζιάνι: «Έγιναν σοβαρά λάθη από τους διαιτητές»

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι είχε να πει αρκετά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό εντός έδρας για την δική του Αρμάνι Μιλάνο. Και μέσα στα όσα είπε, μίλησε και για τη διαιτησία, καθώς όπως τόνισε έκανε κάποια σοβαρά λάθη.

«Οι παίκτες μου έπαιξαν ένα μεγάλο παιχνίδι. Χάσαμε μόνο σε ένα δεκάλεπτο. Λυπάμαι γιατί σε αυτή τη δεύτερη περίοδο βρεθήκαμε λίγο σε πανικό. Κρίμα, γιατί παίξαμε στο ρυθμό που θέλαμε, βγάλαμε από την εξίσωση τον Μιλουτίνοφ. Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Κάναμε κάποια λάθη και στην τελευταία επίθεση έπρεπε να πάμε ως το καλάθι, καθώς ήμασταν μόλις έναν πόντο πίσω στο σκορ.

Έγιναν και κάποια σοβαρά λάθη από τους διαιτητές. Κυρίως ένα φάουλ πάνω στον Ταρτσέφσκι και αυτό δεν είναι καλό! Στο μέλλον ελπίζουμε να έχουμε κερδίσει τον απαραίτητο σεβασμό, για να μην σχολιάζουμε τέτοιες φάσεις.  Μπορώ να πω μόνο «μπράβο» για το πως αντιμετωπίσαμε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση, απέναντι σε μια τέτοια άμυνα. Έχουμε «θερίσει» λιγότερα από όσα θα μας άξιζαν ίσως, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος και το τι έγινε στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε. Το να χάνεις έτσι ενοχλεί περισσότερο. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μην χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ωστόσο παιχνίδια σαν το αποψινό λένε σε όλους πως δεν θα είναι ποτέ εύκολο να παίξουν απέναντί μας.  Θα πρέπει να μάθουμε να κάνουμε το τελευταίο βήμα που θα μας οδηγήσει στη νίκη σε τέτοιους αγώνες. Να καταλάβουμε τι είναι αυτό που μας λείπει για να τα καταφέρουμε, και όχι να σταθούμε στην απογοήτευση της ήττας. Οι παίκτες δικαιούνται περισσότερα για την δουλειά που κάνουν, την προσπάθειά τους και την προσήλωσή τους στην ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ