24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πιάστηκαν στα χέρια προπονητές στη Γαλλία (vid)

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι κάτι που το βλέπεις συχνά. Στο τέλος της αναμέτρησης Πο Ορτέζ - Σαλόν οι προπονητές των δύο ομάδων και ένας από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου των γηπεδούχων ήρθαν στα χέρια.

Η Ορτέζ είχε πάρει τη νίκη με 101-96, οι παίκτες έδιναν τα χέρια και το ίδιο πήγαν να κάνουν και οι δύο προπονητές. Ο Λορέν Βιλά και ο Ζαν Ντενί Σουλέ πήγαν ο ένας προς το μέρος του άλλου, ο Βιλά φαίνεται να χαιρετά και να προσπερνά, ενώ ο Σουλέ εμφανώς εκνευρισμένος του μιλά σε διαφορετικό τόνο και κινείται ελαφρώς προς το μέρος του. Ένας συνεργάτης του Βιλά μπαίνει στην μέση να τον απομακρύνει, αλλά ο Σουλέ εκνευρίζεται ακόμη περισσότεροι και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση των παικτών για να χωριστούν. Πιο συνηθισμένο είναι μάλλον τον αντίθετο...

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Ορτέζ επικράτησε της Σαλόν με κατοστάρα και τους Χάρις, Τσικόκο, Σμιθ σε εξαιρετική βραδιά να σημειώνουν αντίστοιχα 31, 27 και 19 πόντους. Ο Ντόντα Σμιθ είχε ακόμη 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Ο Τζάστιν Ρόμπινσον με 27 πόντους και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων.

Η ΛεΜαν εντός έδρας και με ένα πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο επιβλήθηκε της Μονακό 78-58. Ο Ματιέ Γκοζίν με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Τον αντίστοιχο ρόλο για τους ηττημένους είχε ο Λεοπόλντ Σα με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Η Βιλερμπάν υπερασπίστηκε την έδρας της και πήρε τη νίκη με 77-61 από την Μπουλαζάκ με τον Μίρο Μπιλάν να οδηγεί για μία ακόμη φορά επιθετικά (15π, 12ρ), μια θέση πιο ψηλά από τον Έι Τζέι Σλότερ (12π) και δύο από τον Έρικ Μπάκνερ (10π).

Με τον Ντέιβιντ Χόλστον να μετράει 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ η Ντιζόν πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με το 79-67 επί της Λιμόζ. Ο Γκάβιν Ουέιρ με 18 πόντους ακολούθησε στη σχετική λίστα. Χάρντι και Μπουτέιγ με 17 και 16 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των γηπεδούχων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ