24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πιάνει… Μιλάνο ο Τζέιμς

Το χρονικό μιας... προανγγελθείσας μεταγραφής φτάνει στο τέλος του. Από τον Απρίλιο είχε κυκλοφορήσει και είχε γραφτεί πως ο Μάικ Τζέιμς είχε ήδη βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και δεν ήταν άλλος από την Αρμάνι Μιλάνο. Και μπορεί να άργησε λίγο, αλλά πλέον αναμένεται μόνο  η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Τζέιμς ήθελε ένα υψηλό συμβόλαιο, αλλά έγινε ξεκάθαρο και από τη στάση του όλο το καλοκαίρι πως ήθελε και να μείνει στον Παναθηναϊκό. Κοστολόγησε τον εαυτό του με ένα ποσό άνω του 1,5 εκατομμυρίου και περίμενε, έχοντας ήδη εξασφαλίσει ένα ποσό και μεγαλύτερο από αυτό τελικά από την ιταλική ομάδα. Η Αρμάνι Μιλάνο έχει αποφασίσει για μία ακόμη φορά να διαθέσει πολύ χρήμα, ελπίζοντας πως θα κάνει επιτέλους αυτό το βήμα παραπάνω που κυνηγάει τόσα χρόνια στην Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικάνος γκαρντ αποχαιρέτησε σήμερα μέσω instagram με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι έτοιμος για τα ερυθρόλευκα της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία, έτσι για την ιστορία να πούμε πως, του προσφέρει 5.9 εκατομμύρια για 2+1 χρόνια. Κι επειδή το off the record στην εποχή των social media και των "πηγών" (sources όπως λέμε στα ελληνικά και ειδικά στο twitter) πάει περίπατο, ο μάνατζερ του Τζέιμς ενημέρωσε ήδη πως ο πελάτης του έστειλε ήδη μήνυμα στον Νεμάνια Νέντοβιτς πως θα είναι συμπαίκτες!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ