20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πιάνει δουλειά ο Λίγκινς στον Πανιώνιο (vids+pics)

Ο Ντιάντρε Λίγκινς έφθασε στη χώρα μας και μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Πανιώνιο.

Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει ήδη συμφωνήσει με τους διοικούντες τους «κυανέρυθρους» για να ενισχύσει την ομάδα στη συνέχεια της Basket League και μόνο οι υπογραφές μένουν, ώστε να θεωρηθεί και τυπικά παίκτης του Πανιωνίου. Ο Αμερικανός δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς αγωνίστηκε πέρυσι με τον Κολοσσό Ρόδου. Σε τέσσερις αναμετρήσεις, που έδωσε το παρών, είχε κατά μέσο όρο 10π., 3,5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ.

Στο συγκρότημα της Νέας Σμύρνης αναμένεται να πάρει τη θέση του Τόμισλαβ Πέτροβιτς, ο οποίος δεν έχει προσφέρει μέχρι στιγμής τα προσδοκώμενα. Ξεκίνησε τη σεζόν στη Φουενλαμπράδα, αλλά συμμετείχε σε μόλις τέσσερα ματς, με μ.ό. 3,5π., 4 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Αποφοίτησε το 2011 από το Κεντάκι κι επιλέχθηκε στο νούμερο 53 του ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ. Στο ΝΒΑ έχει παίξει ακόμα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Μαϊάμι Χιτ, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντάλας Μάβερικς, Μιλγουόκι Μπακς και Νιου Ορλίνς Πέλικανς και στην G-League στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τούλσα 66ers και Σιου Φολς Σκάιφορς.

 

Η πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία του ήταν τη σεζόν 2014-2015 στην Κράσνι Οκτιάμπρ. Στο τέλος της ίδιας αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε και στο γερμανικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Μπρεμερχάβεν.

  

Μεταξύ άλλων αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2016 στην G-League και ήταν ο κορυφαίος αμυντικός παίκτης στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ το 2014 και το 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=W0fSV55Bdd4

https://www.youtube.com/watch?v=VNAOC0Ros-o

https://www.youtube.com/watch?v=r-qSX3K-MTM

https://www.youtube.com/watch?v=3ORSqUSUq6k

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ