24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Περιστέρι: Επέστρεψε έτοιμος για… καλύτερα ο Πέτεγουεϊ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Τεράν Πέτεγουεϊ, με τον γκαρντ του Περιστερίου να δηλώνει κατά την άφιξή του ότι είναι έτοιμος για να κάνει μία ακόμα καλύτερη σεζόν από τη περσινή με την ομάδα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Περιστερίου επέστρεψε για τη δεύτερη σεζόν του στους «κυανοκίτρινους» ύστερα από την ανανέωση του συμβολαίου του, αφικνούμενος στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής (8/8). Ο Πέτεγουεϊ συμμετείχε κανονικά στην απόγευματινή προπόνηση της ομάδας του, ενώ μίλησε και στην ιστοσελίδα του Περιστερίου για τη νέα σεζόν που έρχεται.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα πίσω! Εύχομαι να είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά από την περυσινή», δήλωσε ο Τεράν Πέτεγουεϊ, επιστρέφοντας σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον.

«Θα είναι μια μεγάλη χρονιά, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και είμαι έτοιμος να μπω αμέσως στη δουλειά με τους συμπαίκτες μου, προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας» συμπλήρωσε.

Ακόμη, ο Αμερικανός άσσος του Περιστερίου ζήτησε να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει με τις πυρκαγιές που καίνε την Αττική και την υπόλοιπη χώρα.

«Έβλεπα στην τηλεόραση όλο αυτό το χάος και τις καταστροφές, είναι κάτι το συγκλονιστικό, εύχομαι όλα αυτά να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό», επισήμανε για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ