20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Περιστέρι για Ξανθόπουλο

Στο προσκήνιο για το Περιστέρι ο Βασίλης Ξανθόπουλος μετά την απόκτηση του Νικου Γκίκα από την ΑΕΚ.

Η Ένωση πρόσθεσε στο ρόστερ της αρχικά τον Βασίλη Τολιόπουλο, ενώ έχει συμφωνήσει σε όλα και με τον Γκίκα ο οποίος θα αφήσει τον Προμηθέα Πάτρας για να παίξει στο «δικέφαλο». Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Στη θέση του πλέι μέικερ θα υπάρχουν πλέον αρκετές επιλογές στους «κιτρινόμαυρους», καθώς υπάρχει και ο νεαρός Δημήτρης Μωραΐτης, με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου να έχει γεμάτο «οπλοστάσιο» στη θέση «1».

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Γκίκα λοιπόν ενδέχεται να φέρει «ντόμινο» εξελίξεων με το Περιστέρι να παρακολουθεί την περίπτωση του Ξανθόπουλου.

Ο πολύπειρος γκαρντ μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα των δυτικών προαστίων και ο νέος προπονητής της Ηλίας Ζούρος εκτιμά ιδιαίτερα τον 35χρονο πόιντ γκαρντ. Μάλιστα τον είχε επιλέξει και ως ομοσπονδιακός τεχνικός στην εθνική ομάδα που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ του 2011 στη Λιθουανία.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Ξανθόπουλος ενδιαφέρει τους Περιστεριώτες οι οποίοι του χρόνου θα αγωνιστούν και στο Basketball Champions League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ