26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Περιμένω τον… Λάκι Τζόουνς»

Ο Φιλ Γκος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη για τη 2η σεζόν του στον ΠΑΟΚ. Δήλωσε ικανοποιημένος με τη συμφωνία του με την ομάδα, έβαλε ψηλά τον πήχη μέχρι έναν τίτλο δηλαδή ενώ δεν ξέχασε τον πρώην συμπαίκτη του και αντίπαλο του στη νέα σεζόν στα ντέρμπι με τον Άρη, Λάκι Τζόουνς.

 

Ο 35χρονος γκαρντ που είχε πρόταση από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο τους και προτίμησε να παίξει άλλη μία σεζόν στον Δικέφαλο, είπε: «Ηθελα να επιστρέψω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα τελειώσω την καριέρα μου και θεώρησα ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος αφού θέλω να κερδίσω ένα τρόπαιο. Η διοίκηση και ο προπονητής κάνουν εξαιρετική δουλειά, πέρσι είχαμε εξαιρετική σεζόν γι’ αυτό ήθελα να επιστρέψω».

 

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παίξει για μία ακόμη χρονιά στον ΠΑΟΚ, ο Γκος είπε: «Ηξερα ότι ήταν μια πιθανότητα να επιστρέψω. Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα. Πήγα στο σπίτι μου και έβαλα κάτω όλα τα δεδομένα, πήρα την απόφαση μου έστω και όχι τόσο γρήγορα. Ανυπομονώ να δω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου και σίγουρα να αντιμετωπίσω τον Λάκι Τζόουνς».

 

Όσο για τα αρκετά νέα πρόσωπα στον Δικέφαλο, ο Γκος τόνισε: «Σίγουρα υπάρχουν πάντα προκλήσεις. Ήρθαν νέα παιδιά τα οποία θα πρέπει να βοηθήσουμε να ωριμάσουν μαζί με τον αρχηγό, τον Χάτσερ, με εμένα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε για να μάθουν τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Ο ουρανός είναι το ταβάνι μας».

 

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πλέον περιμένουν μόνο τον Γιανίκ Μορέιρα αύριο (25/8, 14:35) από την Ανγκόλα και τον Ουίλ Χάτσερ την Κυριακή (26/8, 20:30) από τις ΗΠΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ