24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Περιμένει κόσμο στη Γερμανία η ΑΕΚ

Σε ακόμα έναν εκτός έδρας αγώνα της, για το Basketball Champions League, η ΑΕΚ αναμένεται να έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της.

Η «Ένωση» θα παίξει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου με την Μπαϊρόιτ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης της FIBA, και στο «Oberfrankenhalle» περιμένει να βρεθούν δίπλα στο Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους παίκτες του -για να τους στηρίξουν- και οι φίλαθλοί της. Ύστερα από συνεννόηση των «κιτρινόμαυρων» με τους γηπεδούχους, μάλιστα, έχει ήδη προβλεφθεί ο χώρος που θα φιλοξενηθούν οι Έλληνες που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από την κερκίδα την αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση: «H «Bασίλισσα» στις 6 Δεκεμβρίου, (20.00 ώρα Γερμανίας) αντιμετωπίζει στο Μπαϊρόιτ την τοπική ομάδα για τη 7η αγωνιστική του BCL, σε μια αναμέτρηση κομβικής σημασίας. H AEK B.C. ενημερώνει τους οπαδούς της, ότι όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο πατώντας ΕΔΩ. Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα φιλοξενηθούν στο Section E του Κλειστού «Oberfrankenhalle» και το κόστος του εισιτηρίου είναι 11 και 12 ευρώ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ