27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Περίπατο η Εφές που ρίζωσε στην τετράδα

Η φετινή Εφές είναι πολύ σοβαρή και φιλόδοξ για να ρισκάρει σε παιχνίδι με ομάδες του επιπέδου Ντατρουσάφακα. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανα περίπατο στο γειτονικό ντέρμπι, μόνο λόγω... γειτονιάς ο χαρακτηρισμός, με την Νταροουσάφακα και με το 82-68 πέτυχε την 13η νίκης της και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Η Νταρουσάφακα  εμφανίστηκε στο γήπεδο για δύο λεπτά, όταν και προηγήθηκε με 5-0 και μετά απλά παρακολούθησε το σόουυ της Εφές. Ο Μίσιτς έδωσε τον ρυθμό, ο Μόερμαν ακολούθησε, η άμυνα ήταν όσο δυνατή χρειαζόταν και στο ημίχρονο  διαφορά ήταν ήδη στους 20 πόντους, στο 25' πλησίασε τους 30, 63-36 και όλα είχε μετατραπεί σε τυπική διαδικασία.

ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ: Ο Ρέι Μακ Κάλουμ ήταν μια από τις ηχηρές μεταγραφές της Νταρουσάφακα για την παρουσία της στην Ευρωλίγκα, όμως ελάχιστα πρόσφερε μέχρι τώρα. Ετσι από την ομάδα αποφάσισαν να τον βάλουν στο περιθώριο, ανακοινώνοντας ότι δεν θα λυθεί το συμβόλαιό του αλλά και δεν θα ξαναπαίξει.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Εφές ήταν πολύ πιο αποτελεσματική στα δίποντα,με 27/40 και 67,5% έναντι 19/35 και 54,3%, υποχρέωσε και σε 16 λάθη την Νταρουσάφακα και έχτισε έτσι μια μεγάλη διαφορά.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ