22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Περίπατος στη Βοστόνη (vid)

Φρέσκοι φρέσκοι οι Καβαλίερς, καθώς είχαν ξεμπερδέψει νωρίς με τους Ράπτορς και περίμεναν, πήγαν στη Βοστόνη και πήραν το πλεονέκτημα στη σειρά των τελικών της Ανατολής με περίπατο. Κέρδισαν στον εναρκτήριο αγώνα της σειράς τους Σέλτικς με 117-104 και έγιναν το αφεντικό, συνεχίζοντας ταυτόχρονα να είναι αήττητοι στα φετινά πλέι οφ. "Σκούπισαν" τους Πέισερς στην πρώτη φάση, "σκούπισαν" τους Ράπτορς μετά και συνεχίζουν ακάθεκτοι έχοντας παίξει μόλις εννέα αγώνες ως τώρα.

Η νίκη στο TD Garden της Βοστόνης ήρθε κατά βάση δια χειρών τριών παικτών. Του γνωστού και μη εξαιρετέου ΛεΜπρόν Τζέιμς, που είχε απολογισμό 38 πόντων, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, του Κέβιν Λαβ, που έκανε ένα εντυπωσιακό double double με 32 πόντους και 12 ριμπάουντ, και του Τρίσταν Τόμπσον, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας με 20 πόντους. Χάρη σε αυτούς οι Καβαλίερς πήραν το προβάδισμα από την αρχή, δεν το έχασαν ποτέ, μάλιστα το ανέβασαν μέχρι και στους 28 πόντους και έφτασαν άνετα στη νίκη.

Οι Σέλτικς δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα, καθώς ο Αϊζάια Τόμας, παρά τους 17 πόντους του, δεν ήταν καλός. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα της Βοστόνης ήταν οι Κράουντερ και Μπράντλεϊ (από 21π. έκαστος).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ