13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πελεκάνος: «Θέλω να δοκιμάσω τις αντοχές μου εκτός παρκέ» (vid)

Ο Μιχάλης Πελεκάνος τοποθέτησε «βόμβα» στην Ερμιονίδα με την απόφασή του να πάει στην «Φάρμα», με τον έμπειρο φόργουορντ να εξηγεί το λόγο που... άφησε τα παρκέ για να γίνει αγρότης, ανυπομονώντας να ζήσει την εμπειρία.

Σαν... κεραυνός εν αιθρία ήρθε για την Ερμιονίδα η απόφαση του Μιχάλη Πελεκάνου να βρεθεί στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1 για το δεύτερο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι. Ο ίδιος άφησε τα παρκέ στη μέση της σεζόν, ώστε να γίνει... αγρότης, ακολουθώντας το δρόμο άλλων παικτών που στο παρελθόν έχουν παίξει σε ριάλιτι, εξηγώντας το λόγο που προχώρησε στην απόφαση.

Ο 40χρονος «άσος» μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου επεσήμανε πως η ομάδα του, που παράλληλα έδειξε πως... μπορεί χωρίς εκείνον, δεν είχε αντίρρηση, ενώ βρήκε ενδιαφέρουσα την πρόκληση. «Δεν έχω πολύ καλή σχέση με τα αγροτικά, αν και στο χωριό της γιαγιάς μου κοντά στο Μεσολόγγι, η ίδια είχε διάφορα ζώα. Είδα την πρόταση αυτή σαν πρόκληση στη ζωή μου. Το σηζήτησα με την ομάδα, η οποία με στήριξε στην απόφασή μου και από την πλευρά μου ήθελα να δοκιμάσω τις αντοχές μου και εκτός παρκέ», ανέφερε ο ίδιος.

Ο Πελεκάνος, δε, ανέφερε πως είναι επιδίωξή του να δημιουργηθεί μια ξύλινη μπασκέτα, βάζοντάς την ως δοκιμασία στο παιχνίδι, ενώ πρόσθεσε πως μεγάλη του αδυναμία είναι τα παιδιά του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ