19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πεδουλάκης: “Ο Ζώης έχει ένα βάρος”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του Περιστερίου, παρά την ήττα. Εξήγησε τι είπε στον Σαντ Ρος και παρεξηγήθηκαν και μίλησε ξανά για τον Ζώη Καράμπελα.

"Έγινε ένα καλό παιχνίδι, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγει. Αν υπάρχει ένα στοιχείο που δεν είμαστε ευχαριστημένοι είναι τα λάθη. Αλλά υπάρχει εξήγηση γιατί έχουμε λιγοστέψει τα γκαρντ και αυτό το πληρώνουμε. Κέρδισε ο πιο τυχερός. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Εγώ είμαι ευχαριστημένος, γιατί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Το Περιστέρι δημιουργείται με παιδιά που δεν έχουν εμπειρία. Η ΑΕΚ είχε περισσότερο βάθος γιατί έπαιξε ο Χάντερ και ο Σαντ Ρος. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Για το μέλλον του Αγραβάνη στο Περιστέρι, είπε: "Δεν έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο. Τον πρώτο λόγο έχει η ΑΕΚ. Έφτασε στο σημείο να παίζει και να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μια εξαιρετικά καλή ομάδα. Για μας είναι καλό κάθε φορά που παίζουμε με αυτές τις ομάδες. Για τα παιδιά μας, γιατί απομυθοποιούνται αυτές οι ομάδες στα μάτια τους. Τους δίνει φρόνημα και νοοτροπία. Εμείς πήγαμε παραπάνω από τα αναμενόμενα φέτος. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί ήμαστε σοβαροί".

Για την παρεξήγηση με τον Σαντ Ρος είπε: "Ο Ζώης είναι ένα παιδί 18 χρονών. Εγώ είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα. Ο Χάντερ είναι δικαιολογημένος να αντιδράσει γιατί την έχει φάει από τον Ζώη. Συμβαίνουν πολλές φορές αυτά. Όλοι οι άλλοι λειτουργούν πυροσβεστικά. Είναι εύκολο να κάνεις τον σκληρό στον Ζώη. Το ίδιο πράμα ας πάνε να το πουν στον Μπεντίλ, όχι στον πιτισρίκο. Ο Ζώης με τον Χάντερ δικαιολογούνται. Όλοι οι άλλοι έχουμε υποχρέωση να αποσυμφορήσουμε την κατάσταση".

Για τον Καράμπελα είπε: "Δεν είναι αυτοσκοπός η θέση. Αυτοσκοπός είναι να παίζουν τα μικρά παιδιά στην ομάδα. Αυτός μπήκε πιο νωρίς. Ο Ζώης έχει ένα βάρος, γι' αυτό δεν τον αφήνω να μιλήσει. Καταλαβαίνω πως αρέσει η ιστορία του, αλλά έχει ένα βάρος. Νομίζει ότι πρέπει να αποδείξει πράγματα. Θα το περάσει αυτό με τα παιχνίδια. Είμαστε ευχαριστημένοι που με έναν κουμανταδόρο 18 χρονών κρατιόμαστε. Τον έχουμε και παίρνει προσπάθειες, δημιουργεί. Αυτό θα το βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Θέλει προσοχή. Ο Ζώης έχει βάρος πάνω του".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ