23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πατρινός από το Τενεσί

Δεν είναι από τις συνηθισμένες σχέσεις μιας σεζόν για μία ομάδα κι έναν Αμερικανό. Δεν βλέπουμε άλλωστε συχνά Αμερικανό να μένει για τρεις σεζόν στην ίδια ομάδα, πολύ περισσότερο στην ελληνική περιφέρεια. Γι' αυτό και για πολλούς ακόμη λόγους, η ανανέωση της συνεργασίας Προμηθέα και Οκτάβιους Έλις είναι ένα ξεχωριστό γεγονός όχι μόνο για την αχαϊκή ομάδα, αλλά και συνολικά για την Basket League.

 


Ο τρίτος Έλις στην ιστορία του ελληνικού Πρωταθλήματος μετά τον Χάρολντ (Άρης, Απόλλων, Ηράκλειο) και τον Ρον (Ηρακλής), είναι μία από τις σταθερές αξίες του Προμηθέα και βέβαια ακρογωνιαίος λίθος στην πορεία προς τα ημιτελικά της λίγκας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στη διάρκεια της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ με την ΑΕΚ που αρχίζει σήμερα, ο Αμερικανός σέντερ θα συμπληρώσει 50 παιχνίδια Πρωταθλήματος με την αχαϊκή ομάδα, κάτι που έχουν κάνει μόνο πέντε παίκτες (Γκίκας, Γερομιχαλός, Λίποβι, Σαλούστρος και Φαγιέ).

 


Ο 26χρονος σέντερ από το Τενεσί, έγινε κάτοικος Πάτρας τον Δεκέμβριο του 2017 αντικαθιστώντας τον Σον Έβανς και έριξε άγκυρα στην αχαϊκή πρωτεύουσα αφού θα βρίσκεται σε αυτήν μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Οι εμφανίσεις του τόσο στην Basket League όσο και στο BCL άνοιξαν την όρεξη σε αρκετές ομάδες όμως το... ξαδελφάκι του Μόντα Έλις, θα παίζει και στην επόμενη σεζόν με τη φανέλα του Προμηθέα, έχοντας ήδη βρεθεί ψηλά σε όλες τις ιστορικές λίστες της στατιστικής της αχαϊκής ομάδας...

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ