20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πασκουάλ: Επικίνδυνο παιχνίδι

Ο Τσάβι Πασκουάλ ξέρει πολύ καλά τι εστί Ουνικάχα Μάλαγα. Και ξέρει πως δεν πρέπει να σταθεί στο 3-6 που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή ως ρεκόρ στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας, μπαίνοντας η ομάδα του αύριο (1/12, 21.00) στο παρκέ για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης.

«Είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες για εμάς», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για να προσθέσει: «Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με ενέργεια στην άμυνα, ξέρει να τρέχει το γήπεδο και είναι πολύ καλή στα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι και τα τρία βασικά στοιχεία που θα πρέπει να προσέξουμε. Αν καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά, τότε έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε».

Ο Παναθηναϊκός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, όπου τρέχει το δικό του μεγάλο αήττητο σερί, κάτι που ο Πασκουάλ υπολογίζει: «Είναι καλό, αλλά και κακό, γιατί ανήκει ήδη στο παρελθόν. Τώρα βλέπουμε τον επόμενο αγώνα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, γιατί είμαι πολύ πιο δυνατοί όταν είναι δίπλα μας, αλλά πρέπει κι εμείς να βάλουμε τα δικά μας στοιχεία στον αγώνα, όπως την δική μας ενέργεια, την συγκέντρωση για να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».

Όσο για την εβδμάδα που μεσολάβησε και τις απουσίες που είχε η ομάδα, αλλά και το ότι δεν είχε αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα εξαιτίας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, τόνισε: «Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα για όλους μας. Είχαμε παιχνίδι την Παρασκευή, δεν είχαμε το Σαββατοκύριακο, αλλά πρέπει να ξαναμπούμε σε μια σειρά, να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας για να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τίποτα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ