22.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη» (pics)

Ξέρει τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει τη Μάλαγα, στον εκτός έδρας αγώνα τους για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Οι «πράσινοι» αναχώρησαν για την Ιβηρική χωρίς δύο παίκτες στη διάθεσή του, αλλά και αποφασισμένοι για το «διπλό» στο «Palacio De Deportes Jose Maria Martin Carpena». «Πρώτα από όλα δουλεύουμε πολύ σκληρά αυτές τις ημέρες, δεν ξέρω άλλον τρόπο. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, είμαστε έτοιμοι. Είναι μια καλή ομάδα με ποιότητα, έβαλε 23 πόντους στο τελευταίο της παιχνίδι στο ισπανικό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη ομάδα στο επιθετικό ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, αλλά είμαστε έτοιμοι», ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός για τον αγώνα της Παρασκευής (16/03, 22.00).

Είπε ακόμα…
Για το εκτός έδρας πρόβλημα του Παναθηναϊκού φέτος: «Ξέρουμε ότι έχουμε μόνο τρεις νίκες έξω από το ΟΑΚΑ, δεν είμαστε καλοί σε αυτόν τον τομέα. Εάν νικήσουμε τα επόμενα τρία ματς εκτός έδρας, τότε θα μιλάμε για έξι νίκες και κανένας δεν θα έχει να μας πει τίποτα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και η αρχή πρέπει να γίνει στην Μάλαγα».

Για το τι πρέπει να προσέξει στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός: «Το είπα και το ξαναλέω, πρέπει να ελέγξουμε το ριμπάουντ, πρέπει να συμμετέχουν όλοι στο ριμπάουντ και ψηλοί και κοντοί. Πρέπει να είναι εκεί, για να πάρουμε τη μπάλα και να φύγουμε στον αιφνιδιασμό. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα στο πέντε εναντίον πέντε και το τονίζω ξανά ότι πρέπει να προσέξουμε το ριμπάουντ».

Ο Κέι Σι Ρίβερς, μιλώντας από την πλευρά των παικτών, τόνισε: «Πρέπει να μπαίνουμε όπως στο ΟΑΚΑ και στα εκτός έδρα παιχνίδια με διάθεση και ενέργεια, γιατί αργούμε να το κάνουμε αυτό και οι άλλες ομάδες βρίσκουν τον δικό τους ρυθμό, πρέπει να βελτιωθούμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Προπονούμαστε πολύ σκληρά, παίζουμε πολύ… ξύλο στην προπονήσεις, δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, έχουμε πάρει πολλές συνεχόμενες νίκες στην έδρα μας, τώρα πρέπει να αρχίσουμε να το κάνουμε και στα εκτός».

Σε ερώτηση για το πλεονέκτημα που έχει ο Παναθηναϊκός στην αθλητικότητα, ως προς τους Ανδαλουσιάνους, απάντησε: «Υπάρχει διαφορά, αλλά είναι μια έξυπνη ομάδα και ξέρει να το κρύβει. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα, θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που θα αγωνιστεί έξυπνά, αλλά εμείς στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την αθλητικότητά μας».

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ