21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πασαρέλα και στο Κάουνας η Ρεάλ

Η Ρεάλ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στην εκκίνηση της φετινής Ευρωλίγκας, περνώντας σε ρυθμό περιπάτου από το Κάουνας, με εντυπωσιακή κατά διαστήματα απόδοση και με το 87-66  επί της ανήμπορης ν' αντιδράσει Ζαλγκίρις, που προερχόταν από τον θρίαμβο μέσα στη Βαρκελώνη.

Η Ρεάλ ήταν το αφεντικό στο πρώτο ημίχρονο, στηριζόμενη στην άμυνά της που αποδιοργάνωσε τους.. αεράτους Λιθουανούς. Το 2-10 στο 4' ενδεικτικό, με τον Αγιόν να στήνει πάρτι στις ρακέτες, το 16-18 στο δεκάλεπτο ήταν αποτέλεσμα του περιορισμού του από τον Καβαλιάουσκας που μπήκε αλλαγή.
Με τον Πάνγκος να γίνει πόντους η Ζαλγκίρις προσπέρασε με 26-25 στο 16', αλλά η Ρεάλ με Καμπάτσο και Ρούντι... αφηνίασε, έκανε σερί 15-5 μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και πήγε στ' αποδυτήρια προηγούμενη με 40-31.

Η άνοδος του Ντόντσιτς έβαλε π΄ροωρο τέλος στη σεμνή τελετή από την τρίτη περίοδο. Ο Σλοβένος έκανε τα πάντα, η ομαδική άμυνα της Ρεάλ επανήλθε στα επίπεδα της πρώτης περιόδου, το 50-63 του 30ουλεπτού ήταν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα, το οποίο επ' ουδενί απειλήθηκε για τους Μαδριλένους μέχρι τέλους.

ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ: Ο Λούκα Ντόντσιτς μπορεί και... σε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο του σημερινού αγώνα έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 28 πόντους και πολλές όμορφες φάσεις.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το εκπληκτικό ποσοστό με τα 15/31 τρίποντα της Ρεάλ έκανε... σμπαράλια κάθε αμυντική έμπνευση της Ζαλγκίρις και έφερε ακούραστα του Μαδριλένους στην 4η νίκη τους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ