30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρουσίασε Μακράκη και φιλοσοφία το Ηράκλειο

Τον Γιώργο Μακράκη παρουσίασε χθες με κάθε επισημότητα το Ηράκλειο, το οποίο στα γραφεία της Δουκός Μποφώρ παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί η Κρητική ομάδα στην φετινή παρουσία της στην Β' Εθνική.

Την παρουσίαση του έμπειρου τεχνικού έκανε ο νέος Αντιπρόεδρος του Ομίλου και πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, πολιτικός μηχανικός, Θανάσης Καλατζής, ο οποίος ανέλυσε το νέο όραμα και τους στόχους της ομάδας για τις επόμενες σεζόν. ''Στόχος είναι μια αξιοπρεπή παρουσία στην Β' Κατηγορία'' τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στην ενιαία φιλοσοφία Ανδρικής ομάδας με όλα τα τμήματα μπάσκετ, τον προσανατολισμό στην απόκτηση παιδιών που έχουν περάσει από τις ακαδημίες του συλλόγου, καλοσωρίζοντας  παράλληλα τον Γιώργο Μακράκη στην ομάδα της πόλης. ''Ομαδικότητα - πειθαρχεία- αλληλεγγύη - ανταγωνιστικότητα και αναγνώριση στον καλύτερο είναι στοιχεία που πρέπει να διδαχθεί μέσα από το μπάσκετ'', ήταν κάποιες χαρακτηριστικές εκφράσεις του ενώ τόνισε ότι ''η Ανδρική ομάδα θα πρέπει να είναι η βιτρίνα της Μπασκετικής σχολής και φιλοσοφίας''.

Ενωτικό κάλεσμα απηύθυνε και ο πρόεδρος του Ομίλου, Μιχάλης Δελάκης, ενώ στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, Μανώλης Σπυριδάκης, ο έφορος Μανώλης Δραμητινός, ο τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Στεφανάκης.

Ο Γιώργος Μακράκης, ο οποίος αναλαμβάνει το αντρικό τμήμα αλλά και την στενή εποπτεία των υπόλοιπων τμημάτων (εφηβικό - παιδικό) αναφέρθηκε στην φιλοσοφία με την οποία θα πορευτεί ο σύλλογος και αναφέρθηκε στην δουλειά και την συνεργασία, απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία του νέου εγχειρήματος. Με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων και την ενίσχυση του τοπικού στοιχείου, δηλώνοντας αισιόδοξος και έτοιμος για σκληρή δουλειά. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ