23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Παρελθόν για τη Βαλένθια ο Πλάις

Οι δρόμοι του Τίμπορ Πλάις και της Βαλένθια, όπως όλα δείχνουν, χωρίζουν και επίσημα. Η διοίκηση των "πορτοκαλί" ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στην μέρα στο Γερμανό σέντερ πως δεν είναι πρόθυμη να ενεργοποιήσει την οψιόν για να κρατήσει τον παίχτη για μία σεζόν ακόμη.

Από τη μεριά του βέβαια ο Πλάις, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του Κίκε Βιγιαλόμπος στον ισπανικό τύπο, είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα παρά το γεγονός ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Eurocup.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Βαλένθια θέλησε να λύσει τη συνεργασία της με τον Πλάις, ήταν η γενικότερη μείωση του μπάτζετ, που ήρθε αναπόφευκτα μαζί με τον αποχώρηση της ομάδας από την Euroleague.

Ο Πλάις ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους τραυματισμούς με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τη σεζόν στη Euroleague με 10,1 πόντους και 5,2 ριμπάουντ σε 29 παιχνίδια, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα με 9,8 πόντους και 6,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 24 παιχνίδια.

Ο 28χρονος σέντερ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι σε ομάδα της Euroleague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ