25.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Παραμένει στα «πράσινα» ο Βουγιούκας

Ο Ίαν Βουγιούκας θα παραμείνει τελικά στον Παναθηναϊκό, με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να αποφασίζουν τη συνέχεια της μεταξύ τους συνεργασίας και να τον κρατούν στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί ο Ίαν Βουγιούκας να μη βρίσκεται στους κορυφαίους, με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά η προσφορά του είναι πολύτιμη. Εκτός από το γεγονός, ότι αποτελεί μια σταθερά αξιόπιστη λύση στην φρόντ λάιν, είναι απαραίτητος για τη συνοχή και την ηρεμία της ομάδας, που εξασφαλίζει με άλλους παίκτες, όπως ο Νικ Καλάθης, με τον Τσάβι Πασκουάλ κάποτε να μην του έχει δώσει άδικα κάποτε ρόλο αρχηγού.

Ο πολύπειρος σέντερ ήταν μεταξύ παραμονής και εξόδου από το ΟΑΚΑ τον τελευταίο καιρό, αλλά οι «πράσινοι» αποφάσισαν να τον κρατήσουν. Συνυπολογίζοντας όλα αυτά τα γεγονότα, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο συζήτησε την παραμονή του και, εν τέλει, αποφάσισαν τη συνέχεια της συνεργασίας μαζί του. Κάπως έτσι, θα είναι ο Έλληνας παίκτης, που ήθελε στην φρόντ λάιν επιπλέον ο Αργύρης Πεδουλάκης, μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη, τον Τζέικομπ Ουάιλι και τον Μπεν Μπέντιλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ