21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

«Παρέλαση» στα γήπεδα, αήττητο στο ΟΑΚΑ

Ανήμερα της εθνικής επετείου (28/10) και η δράση δεν σταματάει, με πέντε αγώνες της Stoiximan.gr Basket League να φιλοξενούνται σε ισάριθμα κλειστά.

Ενδιαφέρον ματς αναμένεται να γίνει στο Βενετόκλειο, όπου ο Κολοσσός Ρόδου θα υποδεχθεί την ΑΕΚ με αμφότερες τις ομάδες να προέρχονται από ήττα (στο ελληνικό πρωτάθλημα οι νησιώτες και στο Basketball Champions League η «Ένωση»), όπως και στο «Μελίνα Μερκούρη» με το Ρέθυμνο να φιλοξενεί το Λαύριο έχοντας αμφότερες μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες αρνητικό απολογισμό 1-2. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων απέναντι στα Τρίκαλα BC με στόχο το δεύτερο διαδοχικό ροζ φύλλο του εντός συνόρων, η Κύμη θα υποδεχθεί στο κλειστό της Κανήθου το Γ.Λ. Φάρο και θα επιχειρήσει να… σπάσει το ρόδι και ο αήττητος εντός έδρας Κόροιβος θα παίξει στο ΔΚΓ Ήλιδας με τον Πανιώνιο που «ψάχνει» για την πρώτη νίκη του στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.

Την Κυριακή (29/10), στο «Nick Galis Hall», θα παίξουν ο Άρης και ο Ολυμπιακός σε παιχνίδι που κλέβει την παράσταση και αποτελεί, παράλληλα, «πρόβα» για το μεταξύ τους νοκ άουτ ματς στο Κύπελλο Ελλάδας και τη Δευτέρα (30/10), στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Προμηθέα Πατρών και ο νικητής θα μείνει μόνος στην κορυφή, καθώς προς το παρόν είναι οι δύο μοναδικές αήττητες ομάδες στη φετινή Stoiximan.gr Basket League.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 28/10
«Τ. Καμπούρης» 16.30 Κύμη-Γ.Λ. Φάρος Πηλοΐδης, Θεονάς, Παφίλης (Σταμάτης Φ.) ΕΡΤ1 BL Show
ΔΚΓ Τρικάλων 18.30 Τρίκαλα BC-ΠΑΟΚ Αναστόπουλος Π., Μπήτης, Μαλαμάς (Μιναρετζόπουλος) ΕΡΤ1 Live
«Μ. Μερκούρη» 16.30 Ρέθυμνο-Λαύριο Πουρσανίδης Γ., Παναγιώτου, Μπίκας (Μαχαιριανάκης) ΕΡΤ1 BL Show
Βενετόκλειο 16.30 Κολοσσός Ρ.-ΑΕΚ Μάνος, Σταματόπουλος, Αναστόπουλος Αντ. (Βιτζηλαίος) ΕΡΤ1 BL Show
ΔΚΓ Ήλιδας 16.30 Κόροιβος-Πανιώνιος Σώμος, Τσώνος, Γεωργιάδης (Πίγκας) ΕΡΤ1 BL Show

Κυριακή 29/10
Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης-Ολυμπιακός Σχινάς, Καρακατσούνης, Δεσλής (Δροσόπουλος) ΕΡΤ1 Live

Δευτέρα 30/10
ΟΑΚΑ 19.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Ψαριανός, Παγώνης, Ευφραιμίδης (Άκελ) COSMOTE SPORT4 HD



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ