30.9 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Παράταση θέλει από την ΕΟΚ ο Παναθηναϊκός

Στις 28 Αυγούστου λήγει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής τόσο στην Α1 Γυναικών όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν προλαβαίνει να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΟΚ.

Ο Ερασιτέχνης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κι εξέδωσε κοινή ανακοίνωσή του για τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ. Στην προκειμένη, ζητάει από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παράταση, έως τις 7 Αυγούστου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αναφορικά με τη συμμετοχή του στις διοργανώσεις αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον… αέρα λόγω έλλειψης χρημάτων.

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κατέθεσε αίτημα για παράταση διορίας συμμετοχής στην Α1 Κατηγορία για τις ομάδες Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών και Μπάσκετ Γυναικών. Η νέα Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., που πρόσφατα προήλθε μετά από απόφαση του Πρωτοδικείου, αντιμετωπίζει πολλά και σύνθετα οικονομικά προβλήματα. Παρ’ όλα τα ανωτέρω, στην προσπάθειά της να αγωνιστούν την νέα αγωνιστική χρονιά οι ομάδες Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών και Μπάσκετ Γυναικών στην Α1 κατηγορία, ζήτησε από τις οικίες ομοσπονδίες την παράταση της διορίας συμμετοχής.

Πιο συγκεκριμένα,
Από ΕΣΑΠ, Βόλεϊ Ανδρών, έως 24/08/2017
Από ΕΟΠΕ, Βόλεϊ Γυναικών, έως 03/08/2017
Από ΕΟΚ, Μπάσκετ Γυναικών, έως 07/08/2017
προκειμένου να εξασφαλίσει το απαιτούμενο budget που θα επιτρέψει στις ομάδες μας να έχουν μία αξιοπρεπή παρουσία στα Πρωταθλήματα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ