24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παππάς για Κολοσσό

Το "διαζύγιο" του Κολοσσού με τον Κώστα Φλεβαράκη δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Και όσον αφορά τη διαδοχή του, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Χρήστου Παππά. Του προπονητή που μέχρι σήμερα το πρωί ήταν συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Προτάθηκε στην ομάδα της Ρόδου και φαίνεται πως η περίπτωσή του προκρίνεται για ένα συνδυασμό λόγων, που φαίνεται πως έχουν να κάνουν με τις οικονομικές απαιτήσεις του, οι οποίες βρίσκονται εντός του πλαισίου που θέτει ο Κολοσσός, τις παραστάσεις του, καθώς έχει δουλέψει στην Ευρωλίγκα, έστω και όχι ως πρώτος προπονητής, αλλά και τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί στις άλλες περιπτώσεις.

Στον Βαγγέλη Αγγέλου έχει γίνει πρόταση, αλλά λέγεται πως υπάρχει απόσταση στο οικονομικό μαζί του. Όσο για τον Βαγγέλη Φραγκιά, φαίνεται τελικά πως τα προβλήματα που ενέσκηψαν στη σχέση του με παράγοντες του Κολοσσού την προηγούμενη φορά που δούλεψε στην ομάδα, δεν έχουν ξεπεραστεί και αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για να επιστρέψει ο έμπειρος προπονητής στη Ρόδο.

Αυτή τη στιγμή ο Χρήστος Παππάς είναι το φαβορί, αλλά μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση των ανθρώπων του Κολοσσού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ