25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαπέτρου: «Δεν μπορούμε να κλάψουμε, αύριο παίζουμε την πρόκριση»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Πολωνία που θα κρίνει την πρόκριση, ενώ σχολίασε και τη δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Άσχημη εικόνα ναι. Μπαίνουμε στα ματς χαλαρά. Δεχόμαστε μία διαφορά και κυνηγάς από την αρχή. Κάποιες φορές θα φτάσεις και κάποιες άλλες όχι. Για μία ακόμα φορά την ίδια εικόνα. Δεν φτάσαμε ποτέ».

Για το τι είπαν στο τέλος του αγώνα και τη δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο: «Αυτά δεν υπάρχουν που είπε ο Θανάσης, να παίξουν όσοι θέλουν. Είναι άσχημο να βγάζεις ένα δάχτυλο και να δείχνεις μία ομάδα. Δεν παίζουμε τένις, είναι ομαδικό το άθλημα. Δεν μπορούμε να κλάψουμε, αύριο παίζουμε την πρόκριση. Πολλές ομάδες έχουν πάει χάλια και μετά καλά. Θέλουμε να κερδίσουμε αύριο. Αν κάτσουμε και κλάψουμε θα είμαστε πάλι εδώ και θα κλαίμε γιατί θα χάσουμε».

Για το αν έχουν συνηθίσει να χάνουν: «Σίγουρα πολλά μπορούν να αλλάξουν και πρέπει να αλλάξουν. Δεν έχουμε συνηθίσει ούτε μας αρέσει να χάνουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε, ίσως δεν έχουμε βρει τον τρόπο. Πρέπει να μπούμε πιο δυνατά και να βάλουμε τους κανόνες μας παίζοντας γερά. Είναι θέμα μυαλού και πρέπει να το κάνουμε».

Για το αν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα τα δώσουν όλα: «Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλοι πρέπει. Για την Ελλάδα. Πρέπει να δείξουμε δύναμη, χαρακτήρα και προσωπικότητα και να πατήσουμε στα πόδια μας. Όλοι πρέπει να δώσουν τα πάντα. Για τον ιδρώτα που χύνουμε κάθε μέρα και γι’ αυτό που κουβαλάει η ομάδα τόσα χρόνια. Είναι άσχημο να δείχνουμε τέτοια εικόνα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ