26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαπέτρου: «Αρνηθήκαμε να χάσουμε»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το διπλό του Παναθηναϊκού στην Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο 25χρονος άσος ήταν μεταξύ των κορυφαίων σημειώνοντας 9 πόντους και μαζεύοντας 11 ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova ο διεθνής φόργουορντ:

«Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο. Θέλαμε τη νίκη. Ξέραμε ότι αν και αρχή της σεζόν ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Σε προηγούμενα παιχνίδια είχαμε προβάδισμα και το χάναμε. Φτάσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο να προηγούμαστε και να ελέγχουμε το παιχνίδι. Ξέραμε πως δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα και κάναμε καλή δουλειά για να φτάσουμε στη νίκη.

Όλοι μαζί θέλουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Δεν γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά όλα τα παιδιά έδειξαν θέληση. Αρνηθήκαμε να χάσουμε, βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη.

Χάσαμε από δικά μας λάθη με την Βιλεμρμπάν. Το ίδιο και με την Αρμάνι Μιλάνο. Αν κερδίζαμε εκείνα τα παιχνίδια θα ήμασταν πιο χαλαροί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και είναι σημαντικό να κάνουμε βήματα μπροστά στην διοργάνωση.

Προσωπικά θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Δεν είχα κάνει καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια και έτσι προσπάθησα να δώσω περισσότερα σε τομείς που έλειπαν από την ομάδα. Έβγαλα ενέργεια. Σίγουρα πρέπει να προσπαθούμε όλοι σε κάθε τομέα για να παίρνουμε τη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ