21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπανικολάου: “Παίζουν με τη νοημοσύνη και τον ιδρώτα μας”!

Όπως ο προπονητής του, έτσι και ο Κώστας Παπανικολάου είχε τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα εξέφρασε μπροστά στην κάμερα του Cosmote Tv, αντανακλώντας τη συνολική θέση που έχει ο Ολυμπιακός για το συγκεκριμένο θέμα:

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κάναμε μία τρομερή προσπάθεια, αλλά κάποιοι άνθρωποι θέλουν να παίξουν με τη νοημοσύνη μας και τον ιδρώτα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν δώσει τα πάντα για την Εθνική ομάδα, για το ελληνικό μπάσκετ και την Ελλάδα. Είναι κρίμα να μη μας αφήνουν να χαρούμε το άθλημα που παίζουμε από μικρά παιδιά".

Αναφερόμενος στα καθαρά αγωνιστικά, ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε: "Κάναμε ένα τρομερό βήμα μπροστά, δώσαμε μία μάχη, δείξαμε το χαρακτήρα που έχουμε εδώ και χρόνια. Ήταν μία καλή αρχή, να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να δουλεύουμε γιατί ο δρόμος είναι πολύ μακρύς"
 
Κι όταν ρωτήθηκε πώς μπορεί οι παίκτες να μείνουν ανεπηρέαστοι από εξωαγωνιστικά ζητήματα, όπως η διαιτησία, απάντησε: "Είναι δύσκολο να μένουμε προσηλωμένοι, αλλά έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο, που προσπαθεί να μην ασχολείται με αυτά. Όταν όμως παίζεις με τη νοημοσύνη κάποιου, είναι άσχημο και δεν είναι στα όρια του αθλητισμού"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ