27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπανικολάου: “Κρίμα να προδώσουμε τους εαυτούς μας”

Ο Κώστας Παπανικολάου παραδέχθηκε πως η κούραση έπαιξε το ρόλο της στον αποψινό αγώνα, στάθηκε στην άμυνα, αλλά και στο μεγάλο σουτ του Βασίλη Σπανούλη που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στην Αναντόλου Έφες στην Τουρκία.

"Ήταν παράξενο παιχνίδι... Ιδιαίτερο. Πιστεύω πως δεν έχω ξαναδεί πιο κουρασμένη την ομάδα μας. Το συζητούσαμε τώρα και στα αποδυτήρια. Είναι σημαντικό πως ήμασταν καλοί στην άμυνα. Κρατήσαμε την Έφες στους 58 πόντους. Αντίθετα, στην επίθεση δεν είχαμε καθαρό μυαλό, αλλά βάλαμε 61 πόντους και πήραμε τη  νίκη. Ουσιαστικά έγινε το αντίθετο από ότι κάναμε με την ΤΣΣΚΑ. Τέτοια παιχνίδια τα κερδίζεις από την άμυνα. Είναι σημαντικό να νικάμε με διαφορετικούς τρόπους. Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που η Έφες είναι τόσο χαμηλά. Το παιχνίδι έμοιαζε με αυτό της Μπάμπεργκ. Όλα μπορούσαν να γίνουν στο τέλος. Θα ήταν κρίμα να προδώσουμε ξανά τους εαυτούς μας".

Όσο για το σουτ του Σπανούλη και τα σημεία - κλειδιά του αγώνα; "Οι άμυνες, τα ριμπάουντ που πήραμε, σε συνδυασμό με τα μεγάλα σουτ, όπως αυτό του Σπανούλη, που έβαλε ένα ακόμη μεγάλο σουτ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ