26 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Παπανικολάου: «Δεν πρέπει να ξεγράφουμε κανένα παιχνίδι»

Για το μεγάλο θετικό αποτέλεσμα που πήρε ο ΑΟΚΧανιά απέναντι στον Μίλωνα μίλησε σε τοπικό σαιτ ο τεχνικός των γηπεδούχων, Χρήστος Παπανικολάου.

Ο κόουτς εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από το πως ανταπεξήλθαν οι παίκτες του απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και τόνισε πως η ομάδα της Κρήτης δεν πρέπει να ξεγράφει κανένα παιχνίδι, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

Για τη δύσκολη νίκη απέναντι στο Μίλωνα:
«Τα παιδιά ανταπεξήλθαν, ξεπέρασαν τη κούραση, ουσιαστικά το δύσκολο παιχνίδι ήταν αυτό (σ.σ με τον Μίλωνα) γιατί είχαμε δύο ταξίδια και έπρεπε να παίξουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στους συνεργάτες μου γιατί δουλέψαμε καλύτερα για να ετοιμάσουμε το σημερινό παιχνίδι, κάτι που αποτυπώθηκε σε φάσεις αν το δει κάποιος τακτικά».

Για τη βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι της Νάξου:
«Σίγουρα για το προηγούμενο παιχνίδι δεν θα ψάξουμε να βρούμε δικαιολογίες, ούτε εγώ πρώτος απ’ όλους, για το ταξίδι, για την ταλαιπωρία. Είχαμε πει ότι η σημερινή εικόνα θα ήταν μια απάντηση στο γήπεδο και όχι στις θεωρίες για την προηγούμενη κακή εμφάνιση της Νάξου». 

Για το καλύτερο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα εντός έδρας:
«Στο μυαλό μας δεν υπάρχει το εντός και το εκτός έδρας. Υπάρχουν παράμετροι που επηρεάζουν τις πιθανότητες. Στόχος μας είναι να παίζουμε κάθε φορά λίγο καλύτερα και να διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια γιατί πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε. Δεν πρέπει να ξεγράφουμε κανένα παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ