20.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Όλοι είδαν το επίπεδο της αποψινής διαιτησίας”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από την ήττα, αλλά κυρίως από την εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ και δεν το έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου, όπου άφησε και κάποια υπονοούμενα για τη διαιτησία:

«Πάντα είναι δύσκολο όταν χάνεις στην έδρα σου. Συγχαρητήρια στην Φέχτα για τη νίκη και την εμφάνιση. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά ήταν κομβικά το πώς αρχίσαμε το δεύτερο μέρος και η τρίτη περίοδος ήταν πολύ άσχημη. Βρήκαν αυτοπεποίθηση και έβαλαν μεγάλα σουτ. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε, πλησιάσαμε στο σουτ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να προχωρήσουμε», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για τη διαιτησία, απάντησε:

«Θα προτιμούσα να ασχοληθώ με τα δικά μας αγωνιστικά θέματα που με αφορούν σαν προπονητή. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τη διιαιτησία. Αυτοί που ήταν στο γήπεδο είδαν το επίπεδο της αποψινής διαιτησίας».

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε και τη γρήγορη απώλεια της διαφοράς του πρώτου ημιχρόνου, στο τρίτο δεκάλεπτο: «Είναι ξεκάθαρο ότι ισοφαριστήκαμε στα πρώτα δύο λεπτά. Ό,τι έγινε έγινε νωρίς. Ο τρόπος που μπήκαμε να παίξουμε δεν ήταν ο κατάλληλος. Η Φέχτα βρήκε αυτοπεποίθηση και έβαλε μεγάλα σουτ. Είναι γερμανική ομάδα που έπαιξε σε υψηλό ρυθμό και εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ