27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Τα αποδυτήρια είναι χώρος ιερός”

Ο ΠΑΟΚ έκανε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο Basketball Champions League με το 92-61 επί της Φρίμπουργκ και βρίσκεται πλέον στο 3-3. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα, τη σημασία του, αλλά και το επεισόδιο που δημιουργήθησε στον πάγκο με πρωταγωνιστή τον Γιανίκ Μορέιρα.

Η αρχή έγινε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ από τα αγωνιστικά: "Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για εμάς στη διοργάνωση. Είχαμε μία καλή απόδοση αμυντικά και επιθετικά, με έλεγχο του ρυθμού από το πρώτο λεπτό και χαιρόμαστε για τη νίκη μας. Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει στο 4ο'. Θέλαμε να δείξουμε τη διάθεση μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να προέρχεται από Πρωτάθλημα που δεν έχει μπασκετική παράδοση, αλλά αν παρατηρήσουμε το παιχνίδι του, είναι ανταγωνιστικός. Θέλουμε να αξιοποιούμε το ρόστερ μας, κρατώντας την ενέργεια μας σε υψηλό επίπεδο για να χτίσουμε την ομάδα με βάση αυτό το όπλο που μας προσέφερε η διοίκηση”.

Ο Παπαθεοδώρου χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο στον οποίο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και εξήγησε: "Υπάρχουν έξι ομάδες που διεκδικούν τις τέσσερις θέσεις. Η ποιότητά τους είναι πολύ υψηλή. Η Ναντέρ νίκησε τη Βενέτσια σκοράροντας 100 πόντους. Θα χρειαστούμε περισσότερες νίκες από ότι πέρσι για να προκριθούμε. Πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να χτίσουμε σε στέρεες βάσεις για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις".

Σε ερώτηση για το πώς θα διαχειριστεί ο ίδιος, αλλά και η ομάδα το επεισόδιο στον πάγκο της ομάδας στο τέλος της τρίτης περιόδου απάντησε: "Η διαχείριση είναι κάτι που δεν μπορώ να τη μεταφέρω. Είναι κάτι που έγινε και θα το χειριστούμε με τον τρόπο που θεωρούμε ότι είναι ο ιδανικός για μία ομάδα του μεγέθους του ΠΑΟΚ. Τα αποδυτήρια είναι χώρος ιερός ακόμη και για εμάς τους προπονητές. Το θέμα θεωρείται λήξαν μεταξύ των παικτών. Πάνω από όλα είναι η ομάδα Οι αντιδράσεις μας πρέπει να είναι ελεγχόμενες. Θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα και αναλόγως θα πράξουμε. Συμβαίνουν όμως αυτά, θα το προσπεράσουμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ