21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για αρκετά και ρωτήθηκε για περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα από την Ιμπεροστάρ Τενερίφε. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Οι παίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά, προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Κάποιες κρίσιμες λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά όμως μας κόστισαν. Ψάχνουμε με μία εμφάνιση να δώσουμε ένα νόημα σε κάτι που δημιουργείται. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μας κοστίζουν και δεν μας αφήνουν να δειξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Δεν θέλω να ψάχνουμε δικαιολογίες, τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, δεν έχουμε σύμμαχο ούτε το πρόγραμμα γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια ενώ οι προπονήσεις μας γίνονται μετ' εμποδίων ενώ δεν έχουμε και αποτελέσματα. Αυτά μας δημιουργούν πρόβλημα αλλά θεωρώ ότι όλο το τελευταίο διάστημα από την Κύμη και μετά είχαμε πολύ καλά διαστήματα αλλά χρειαζόμαστε διάρκεια. Πρέπει να παίξουμε μεγαλύτερο χρόνο καλά και κάποια στιγμή να μας χαμογελάσει η τύχη. Μπορεί να είναι ένα ριμπάουντ, μία στιγμή που κάποιος γλίστρησε”.

Και συνέχισε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει νίκες, είτε έχει μεγάλο μπάτζετ, είτε μικρό, είτε είναι προπονητής ο Παπαθεοδώρου, ο Ομπράντοβιτς ή ο Μαρκόπουλος. Εδώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους. Η σημερινή προσπάθεια που έγινε και το χειροκρότημα του κόσμου μας δίνει κίνητρο να συνεχίσει. Ο μπασκετικός κόσμος βλέπει την υγεία που υπάρχει σε αυτήν την ομάδα. Σε προδιαθέτει να κάνεις ωραία πράγματα που πρέπει να αντιληφθούμε ποια είναι. Είμαστε σε φάση δημιουργίας, έχουμε αποτελέσματα που δεν μας αρέσουν αλλά η προσπάθεια είναι σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε τον υγιή κόσμο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο το Σάββατο και σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα αγωνιστήκαμε με οχτώ Έλληνες, με παίκτες που είναι οι σημαίες του ΠΑΟΚ. Είμαστε ενωμένοι και πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, θεωρώ ότι θα βρούμε τον δρόμο μας σύντομα”.

Για την παρουσία του Τσόχλα και του Χρυσικόπουλου απάντησε: “Αυτό που έκαναν σήμερα δείχνει τη συσπείρωση που υπάρχει στην ομάδα. Είχαν μικρό χρόνο τον προηγούμενο μήνα, σήμερα η απόδοση τους ήταν σε μεγάλο επίπεδο”.

Στην ερώτηση για το αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια απάντησε: «Η εικόνα που έχουμε μας δίνει τη δυνατότητα να αισιοδοξούμε. Για εμάς είναι σημαντικό αυτήν την εικόνα που δείξαμε, να έχει και αποτέλεσμα. Φεύγουμε στεναχωρημένοι γιατί μπορούσαμε να νικήσουμε. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη πορεία».

Σε ότι αφορά το αν θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ απάντησε πως «η αγορά είναι περιορισμένη» για να προσθέσει: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, να βρούμε παίκτη για όλη τη χρονιά ανεξαρτήτως από το αν η ομάδα έχει ανάγκη ενός παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχει ακόμη, αξιολογούμε ότι υπάρχει. Υπήρξε μια κατάσταση που μας οδήγησαν στην αλλαγή αλλά δεν μας βοήθησαν οι καταστάσεις να προχωρήσουμε στην άμεση αντικατάσταση του Ντίλαρντ”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ