19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Πιο συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την ΑΕΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στους εκπροσώπους τύπου και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βενέτσια όσο και για το ποια στοιχεία θα πρέπει να διορθωθούν ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά, αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στη Βενέτσια, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Ήταν η πρώτη αγωνιστική, θεωρώ πως ήταν νευρικές και οι δυο ομάδες, δεν έγινε καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, αρκετά λάθη, δεν υπήρχε καλός ρυθμός στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και νομίζω ότι αυτός που έκανε τα λιγότερα λάθη και είχε τις καλύτερες αποφάσεις, ήταν αυτός που κέρδισε, δηλαδή η Βενέτσια.

Εμείς κάναμε πολλά λάθη, τα οποία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τους έδωσαν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό είτε από καταστάσεις, είτε από δευτερεύον επιλογές από σουτ τριών πόντων, που ήταν και η ουσιαστικά η διαφορά του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε λίγο τα λάθη που ουσιαστικά έδιναν εύκολα καλάθια και πάλι κάναμε λάθη αλλά που δεν μας κόστισαν τόσο πολύ, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα αλλά όπως είπα και πριν, για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις και εμείς δεν δημιουργήσαμε στο επίπεδο που θέλαμε και όταν δημιουργήσαμε δεν ήμασταν εύστοχοι σε κάποια σουτ που θα μπορούσαν να βάλουν στο παιχνίδι"

Παράλληλα, με το μυαλό πλέον στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Φιλ Γκος: "Θέλουμε να δούμε την κατάσταση του, δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουμε και η απόφαση θα παρθεί σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για το επίπεδο ετοιμότητάς του. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό στη Βενετία. Θέλουμε να ασχοληθούμε με τα λάθη αλλά το βέβαια είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Χάτσερ, ο τεχνικός του "δικεφάλου" σχολίασε: "Είναι δημιουργός και σκόρερ. Δεν είναι στο επίπεδο που περιμέναμε, αλλά κάποιοι παίκτες είναι πολλοί φορτωμένοι από την προετοιμασία λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που είχαμε να διαχειριστούμε. Ο Ουίλ είναι εξαιρετικός, επαγγελματίας και θα βρει τον ρυθμό του"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ