26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Ο Σλότερ προπονείται πλέον κανονικά”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, που συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση. Προανήγγειλε την πρώτη εμφάνιση του Μάρκους Σλότερ στον επόμενο αγώνα με τον Ήφαιστο λέγοντας πως προπονείται πλέον κανονικά με την ομάδα, ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του Τολιόπουλου.

«Πετύχαμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα, αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνα, να βρούμε αυτοπεποίθηση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εικόνα σε γενικές γραμμές. Είχαμε καλή κατεύθυνση και σκορ στην επίθεση και αυτό συνεχίστηκε. Προσπαθήσαμε να έχουμε τον ίδιο ρυθμό ανεξάρτητα με το σκορ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα. Είχαμε καλύτερη λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας στο δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας».

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στους απόντες του αγώνα με τον Κολοσσό, Μάρκους Σλότερ και Βασίλη Τολιόπουλο: «Ο Σλότερ έχει προπονηθεί μαζί μας τις τελευταίες τέσσερις μέρες. Θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα, αλλά επειδή είναι έξω ένα μήνα και μία εβδομάδα δεν θέλαμε να τον φορτώσουμε με παιχνίδι χωρίς να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Πλέον προπονείται κανονικά. Ο Τολιόπουλος είχε ένα χτύπημα την Παρασκευή. Υπέστη κάτι σαν αιμάτωμα. Θα έχουμε περισσότερα νέα τις επόμενες μέρες. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι σοβαρό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ