19.8 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Να παίξουμε στα όριά μας”

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, μετά τις δύο τελευταίες ήττες της από Αντβέρπ και Μπαντίρμα, ο αγώνας που θα δώσει η ΑΕΚ την Τετάρτη στην Ισπανία με την Μπούργος είναι κρίσιμος, διότι πλέον διακυβεύεται ακόμα και αυτή η παρουσία στα πλέι οφ του Basketball Champions League.

Σε αυτό τον αγώνα η Ένωση θα παραταχθεί με τον Νίκο Ζήση για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στη σύνθεσή της, αλλά και με σημαντικά προβλήματα, καθώς πέραν του τραυματία Νίκου Γκίκα, δεν ταξίδεψε στο Μπούργος ούτε ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που προσεβλήθη από γαστρεντερίτιδα. Παρ' όλα αυτά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να ζητήσει από τους παίκτες του τίποτα λιγότερα από το να τα δώσουν όλα:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να επιστρέψουμε στις νίκες στον όμιλο. Όλα τα ματς από δω και στο εξής είναι πολύ σημαντικά και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Η Μπούργος είναι μία ομάδα, που σκοράρει κατά μέσο όρο 85 πόντους, έχει μεγάλη ευστοχία στα σουτ τριών πόντων, έχει καλές προσωπικότητες και ένα γήπεδο που δίνει στους παίκτες της πολλή ενέργεια και ώθηση.

Αυτό που είπα στα παιδιά είναι να δώσουν ό,τι έχουν, και να παίξουν στα όριά τους, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ