22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Λίγο προβολή στα θετικά!”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αρνήθηκε να πάρει άμεσα θέση για τη διαφορά στις ελεύθερες βολές ανάμεσα στις δύο ομάδες και στάθηκε στην ποιότητα που έχει η Καρσίγιακα, ενόψει και του επαναληπτικού, χωρίς να ξεχνά πως μεσολαβεί η αναμέτρηση με τον Άρη.

"Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια τους", τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες και έμπειρο προπονητή. Θεωρώ ότι είχαμε πολύ καλή εμφάνιση για 40 λεπτά, με εξαίρεση κάποια κρίσιμα λάθη. Αυτό όμως είναι το παιχνίδι. Έχουμε έναν ακόμη αγώνα στην Τουρκία και πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για το παιχνίδιμε τον Άρη που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας για την υποστήριξη τους”.

Ο Παπαθεοδώρου έκρινε πως οι παίκτες του έκαναν υπερπροσπάθεια για αυτό το +19 στο οποίο έφτασαν, απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε "βιαστικά": "Σε ένα παιχνίδι παίζουν δύο ομάδες. Δεν παίξαμε βιαστικά, αλλά μεθοδικά. Οι παίκτες έκαναν υπερπροσπάθεια. Η Καρσίγιακα έχει παίκτες υψηλού επιπέδου. Για να πάρουμε διαφορά 19 πόντων έγινε υπερπροσπάθεια. Στο τέλος ήταν λογικό να υπάρχει κούραση και ίσως χαμηλή συγκέντρωση. Μας στοίχισαν τα λάθη τη διαφορά. Η απόδοσή μας και στα δύο ημίχρονα ήταν πολύ καλή, είχε το χαρακτηριστικό της τεράστιας προσπάθειας των παικτών. Κάναμε την Καρσίγιακα να μη βλέπει το καλάθι. Δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που έπρεπε. Η πρόκριση θα κριθεί στα δυο ματς, είμαστε λίγο στεναχωρημένοι αλλά είμαστε και ενθουσιασμένοι. Πρέπει να προβάλουμε τα θετικά, λίγο προβολή στο θετικό”.

Στην ερώτηση για τη διαφορά στις βολές τόνισε: "Δεν θα ήθελα να πάρω θέση. Θεωρώ ότι υπήρχε πολύς κόσμος που είδε το παιχνίδι. Έχω την αίσθηση ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρά. Αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω. Αν μπορούσα, θα έκανα κάτι για να το αλλάξω. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια”.

Όσο για το τι κρατάει από την αποψινή αναμέτρηση για την ομάδα του; "Υπάρχουν πολλά που κρατάμε. Περιμένουμε την ίδια αντίδραση στο 2ο παιχνίδι, θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με 5.000 κοσμου. Η συγκέντρωση μας θα πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο”. Για τις επόμενες υποχρεώσεις και αν θα αντέξει: “Η ομάδα είναι πλήρης. Έχουμε ικανοποιητικό αριθμό παικτών που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Το ρόστερ μας είναι πλήρες”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ