26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Η καλύτερη φετινή εμφάνισή μας”!

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε απέναντι στην ΑΕΚ τον καλύτερο φετινό ΠΑΟΚ και δεν δίστασε να το παραδεχθεί στη συνέντευξη Τύπου, όπου επίσης εξήγησε γιατί η ομάδα εμφανίζει καλύτερη εικόνα εντός συνόρων απ' ό,τι εκτός, αλλά και γιατί επέμεινε τόσο πολύ στο μαρκάρισμα του Μαργαρίτη πάνω στον Καββαδά.

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα για την οποία έχουμε σεβασμό. Έχει ποιοτικό ρόστερ και προπονητή που έχει βάλει σφραγίδα στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ προερχόταν από δύο νίκες. Εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι με συνέπεια από την αρχή ως το τέλος. Είναι σημαντική νίκη γιατί παίξαμε και ωραίο μπάσκετ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, ευχαριστούμε και τον κόσμο”, είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το αν αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ φέτος: “Σε διάρκεια ναι, έχουμε κάνει κι άλλες, αλλά με μικρότερη διάρκεια. Δεν παίξαμε για 40 λεπτά, αλλα είχαμε συγκέντρωση, ενέργεια κι αποφασιστικότητα”.

Για το τι άλλαξε μετά την ήττα από τη Λουντβιγκσμπουργκ: “Δεν προλαβαίνεις να κάνει πολλά. Η ομάδα αναπτύσσει το παιχνίδι της σταδιακά και παίζει καλό μπάσκετ. Το λένε οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας”.

Για την απουσία παίκτη στα μέτρα του Καββαδά: “Θεωρούμε ότι δεν μπορεί ο Καββαδάς να κερδίσει μόνος του. Αν δεν έβρισκε σκορ από τους βασικούς σκόρερ της, η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να κερδίσει μόνο με τον Καββαδά. Εμείς με αυτό το σχήμα πήραμε λύσεις στην επίθεση, μας έβαλε ο Καββαδάς πολλούς πόντους, αλλά εμείς πήραμε πλεονέκτημα στην επίθεση σε εκείνο το διάστημα. Δεν έχουμε απάντηση σε κάθε σχήμα του αντιπάλου. Παίζαμε με την ΑΕΚ, δεν μπορούσαμε να είμαστε σε ισορροπία μαζί τους σε όλους τους τομείς”.

Για τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με την Ευρώπη: “Το ρόστερ μας είναι γεμάτο, στην Ευρώπη παίζουμε σε ανταγωνιστικό όμιλο και μας στοίχισαν οι ήττες με την Γκαζιαντέπ και την Τενερίφη. Παίζουμε με ομάδες που είναι ψηλά στα πρωταθλήματα τους. Το BCL είναι πολύ δύσκολο, πληρώνουμε το μέτριο ξεκίνημα που κάναμε στην αρχή της χρονιάς με τις ήττες στο γήπεδο μας”.

Για την παρουσία του Χαραλαμπόπουλου: “Ο Βασίλης έχει συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ηταν πρόβλημα η απουσία του στην αρχή. Κάνει πολύ σοβαρή προσπάθεια, μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα σωματικά. Θα πάρει κι άλλο χρόνο αν αποδείξει ότι μπορεί. Τον εμπιστευόμαστε. Οι Έλληνες μας κάνουν εξαιρετική δουλειά, έχουμε στόχο να στηρίξουμε τους Έλληνες παίκτες και για εμάς είναι σημαντικό. Θα τους στηρίξουμε στις καλές και στις κακές στιγμές τους”.

Για τις λιγότερες βολές του ΠΑΟΚ: “Δεν μου λένε κάτι”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ