20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Γυρίσαμε στη δεκαετία του ’90”!

Αφού εξήγησε πώς ήρθε η νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε με πικρό χιούμορ τον τραυματισμό του Κίνγκσλεϊ, που ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά τραυματισμών των ξένων που έχει η Ένωση φέτος.

«Κάναμε μια ακόμα νίκη. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Δεν μπήκαμε με τον τρόπο που θέλαμε και δεν εκτελέσαμε σωστά τις επιθέσεις μας. Τρέξαμε καλύτερα στον αιφνιδιασμό, μέσα από τις καλές μας άμυνες, εκτελέσαμε καλύτερα τις επιθέσεις μας και στο δεύτερο ημίχρονο συντηρήσαμε μια διαφορά ασφαλείας και κάναμε μια ακόμα σημαντική νίκη. Προχωράμε για τη συνέχεια», είπε αρχικά.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε επίσης:

Για τον τραυματισμό του Μόουζες: «Θα κάνει εξετάσεις. Είχε το πρόβλημα στην αρχή του παιχνιδιού. Παίξαμε ακόμα ένα παιχνίδι με τρεις ξένους. Έγινε συνήθεια. Έχουμε γυρίσει στη δεκαετία του '90! Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με τρεις ξένους. Περιμένουμε να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι να έχουμε πλήρες ρόστερ».

Για τις λίγες ασίστ (13) της ΑΕΚ: «Οι ομάδες έχουν προσαρμοστεί στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Ο ρυθμός μας σίγουρα δεν είναι ίδιος. Όταν σταματάς να παίζεις, δεν μπορείς να έχεις τον ίδιο ρυθμό και με τα μπες-βγες παικτών είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είναι σημαντικό να βρίσκουμε καλάθι, αν αυτό βρίσκεται από δημιουργία και πολλές ασίστ είναι ένα κομμάτι. Από την άλλη πλευρά σχεδόν ποτέ δεν έχουμε πέσει κάτω από 80 πόντους, οπότε είναι εξίσου σημαντικό να σκοράρουμε με δημιουργία. Το μπάσκετ έχει αλλάξει. Η ΤΣΣΚΑ που είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα είναι τελευταία σε ασίστ, αλλά έχει σπουδαίους παίκτες. Εμείς έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε προσωπικότητες και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό και συνεργασίες και προσωπικά καλάθια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ