23.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Αν κάνουμε αυτά, θα προκριθούμε”

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα, όπου την Τετάρτη θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώθηκε στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ στην Πυλαία, και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL. Η διαφορά των 9 πόντων δεν ανατρέπεται εύκολα, ειδικά εκτός έδρας, ούτε όμως είναι απαγορευτική και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξηγεί μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, με ποιες προϋποθέσεις ο ΠΑΟΚ θα πετύχει το στόχο του:

«Ήρθαμε στην Αθήνα να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για το Top 16. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ μετά το πρώτο παιχνίδι έχει το πλεονέκτημα και μία διαφορά 9 πόντων από τη νίκη της. Έχουμε τρία στοιχεία αγωνιστικά στα οποία πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εξήγησε:

«Ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ, ο περιορισμός των πόντων στον αιφνιδιασμό και η καλύτερη διαχείριση στις φάσεις ένας εναντίον ενός, όπου η ΑΕΚ παίρνει πολλούς πόντους. Ταυτόχρονα η συγκέντρωσή μας, η πίστη μας στο πλάνο και η αφοσίωσή μας σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ