24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Παπαγιάννης: “Ξεκινήσαμε χάλια…”

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έμεινε αρκετή ώρα στο παρκέ απόψε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και έκανε μια θετική εμφάνιση. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, παραδέχθηκε τα λάθη του , ενώ μίλησε και για την επόμενη αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

"Προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό", τόνισε στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: "Έκανα και εγώ κάποια λάθη από μέρος μου, ειδικά αμυντικά. Πιστεύω μέσα από τα παιχνίδια θα βελτιωθούμε. Όσον αφορά στο ματς, ξεκινήσαμε χάλια. Στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο επιστρέψαμε, αλλά στο τέλος τα λάθη έδωσαν εύκολα καλάθια στη Ρεάλ. Στην αρχή του ματς δεν μπήκαν τα σουτ. Δεν είχαμε ψυχολογία. Ξέρουμε ότι έχουμε κάνει άσχημα παιχνίδια. Η Ρεάλ είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάθε λάθος το πληρώνεις, όπως έγινε σήμερα». 

Ο Παπαγιάννης βρέθηκε απέναντι σε έναν από τους πιο σταθερούς ψηλούς της Ρεάλ, τον Γκουστάβο Αγιόν: "Προσπάθησε με να παίξω καλύτερη άμυνα απέναντί του. Στην επίθεση προσπαθήσαμε να τον παίξουμε στα πόδια. Ήταν μία εμπειρία για μένα, με έναν από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη». 

Όσο για την επόμενη αναμέτρηση και την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς; "Σίγουρα θα θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Είναι σε κακή ψυχολογία και εμείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Όχι ότι εμείς είμαστε σε καλύτερη ψυχολογία. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε βελτίωση σε κάποια κομμάτια. Σίγουρα θα είναι ένας τελικός την Παρασκευή». 

Ο Παπαγιάννης ρωτήθηκε και για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο τρίποντο: "Αυτή είναι μία συνεργασία των ψηλών και των κοντών. Σαν ψηλοί πρέπει να κάνουμε καλά σκριν. Από ‘κει πρέπει να ξεκινάμε για να βγουν τα σουτ. Ξέρουμε ότι φέτος το τρίποντο δεν είναι το δυνατό μας στοιχείο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ