26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Παπαγιάννης: «Μόνο νίκη με τη Βραζιλία»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στο περιθώριο της νίκης της Εθνικής επί του Μαυροβουνίου στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα υπερνίκησε το αρχικό άγχος για να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση και έδωσε το σύνθημα για νίκη με τη Βραζιλία.

Ο σέντερ της Εθνικής ομάδας, απέδωσε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση σημειώνοντας 15 πόντους και παίρνοντας και 9 ριμπάουντ, δήλωσε αρχικά: «Για πρεμιέρα πήγαν όλα πολύ καλά. Είχαμε άγχος στην αρχή, όμως το διορθώσαμε και πήραμε τη νίκη».

Σχετικά με το μαρκάρισμα των ατού του Μαυροβουνίου, Ντούμπλιεβιτς και του Βούτσεβιτς είπε: «Μιλάμε για δύο πολύ καλούς παίκτες. Εγώ και ο Μπουρούσης ήμασταν προετοιμασμένοι. Τους είχαμε δει στο βίντεο και αντεπεξήλθαμε και βοηθήσαμε πάρα πολύ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε όσον αφορά τα συναισθήματα του που είναι μέλος της Εθνικής αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είχαμε πολλά να δώσουμε. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά να τα διορθώσουμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο το σημερινό παιχνίδι. Θα πάμε προετοιμασμένοι την Τρίτη. Κοιτάω μόνο πότε να βοηθήσω την Εθνική. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είχαμε πολύ θερμό κλίμα.

Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον Εθνικό ύμνο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Είναι λόγω του Γιάννη. Έχει πετύχει πολλά στο ΝΒΑ. Έχει δουλέψει και είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν. Είναι ευπρόσδεκτοι οι φίλαθλοι και χαιρόμαστε που αγαπούν την Εθνική ομάδα. Δεν κοιτάμε πόσα παιχνίδια μένουν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο Παπαγιάννης μάλιστα ήταν και ο MVP της Εθνικής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ