24.8 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΟΚ: Για άλλον έναν χρόνο στον “δικέφαλο” η Τόλη

Tην ανανέωση της συνεργασίας του με την Ευαγγελία Τόλη για άλλη μία αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα παραμείνει για άλλον έναν χρόνο η 19χρονη ταλαντούχα φόργουορντ, Ευαγγελία Τόλη, καθώς ο ΠΑΟΚ φρόντισε να διατηρήσει την Ελληνίδα αθλήτρια στο έμψυχο δυναμικό του. Η Τόλη έγινε μέλος του δυναμικού του Δικεφάλου του Βορρά το καλοκαίρι του 2020 και μαζί με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε την τρίτη θέση της Α1 Γυναικών, κερδίζοντας παράλληλα και την συμμετοχή της ομάδας για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο EuroCup Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "δικεφάλου":

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Ευαγγελία Τόλη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η ταλαντούχα φόργουορντ, γεννημένη το 2002, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», δημιουργώντας παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Ευαγγελία Τόλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο του τμήματος, κ. Βασίλη Αγγελίδη, και το προπονητικό team, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ