24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Παντελάκης: «Περιμένω να δω βελτίωση»

Τις επίσημες υποχρεώσεις του εντός συνόρων ξεκινάει ο Ολυμπιακός μετά τις αναμετρήσεις του με τη Μονπελιέ για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες», που παραμένουν αήττητες στη χώρα μας με 113 διαδοχικές επιτυχίες, θα παίξουν την Κυριακή (06/10, 15.00) με το Σπόρτιγκ στο βοηθητικό του ΣΕΦ, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. O Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την αποστολή από τις εξής δεκατρείς παίκτριες: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

«Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα με ένα ματς απέναντι στο Σπόρτιγκ για το Κύπελλο. Σε τέτοια παιχνίδια περιμένεις να δεις βελτίωση σε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού σου και παράλληλα πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Εννοείται πως θέλουμε μια καλή εμφάνιση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μας για τις εγχώριες διοργανώσεις μας, την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και τη διατήρηση του αήττητού μας. Προερχόμαστε από δύο απαιτητικά ματς με τη Μονπελιέ και θέλω να δω να γινόμαστε καλύτεροι στη συνέχεια», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη ο προπονητής του Ολυμπιακού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ