20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Μπρέι τέλος, αλλάζει ο σχεδιασμός (vids)

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Τι Τζέι Μπρέι! Η ανακοίνωση ήρθε από τους "πράσινους" σήμερα το μεσημέρι, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Μπρέι ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφασή του. Ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως "δεν δύναται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας για προσωπικούς λόγους". Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφασή του είναι να αποσυρθεί οριστικά από το μπάσκετ για αυτούς τους λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Τι Τζέι Μπρέι. Ο αθλητής ενημέρωσε πως δεν δύναται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας για προσωπικούς λόγους".

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας λοιπόν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με έναν παίκτη λιγότερο στην περιφέρεια. Αυτόν μάλιστα, που εξ αρχής είχε ακουστεί ότι θα γινόταν προσπάθεια να αντικατασταθεί, αν και ο Δημήτρης Πρίφτης είχε ξεκαθαρίσει ότι θα επιχειρούσε αλλαγή μόνο αν έβρισκε κάποιον πολύ καλύτερο.

Για τον Παναθηναϊκό οι βασικές προτεραιότητες παραμένουν το να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Παπαπέτρου, που όσο περνάνε οι μέρες η λογική λέει ότι πιο πιθανή είναι η παραμονή του και να αποκτηθεί ένας ξένος στη θέση τέσσερα. Για την περιφέρεια, θα πρέπει να ξαναγίνει ο συνολικός σχεδιασμός. Δεν θα είναι έκπληξη ακόμα και να μείνουν οι υπάρχοντες, αφού υπάρχει υλικό, όπως δε θα είναι έκπληξη και το να αποκτηθεί παίκτης αν βρεθεί κάποια περίπτωση που να μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ