28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Παιχνίδι με Ευρωλίγκα, Eurocup και Γαλλία

Πολλές επιλογές στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Μπάμπεργκ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σαφώς πιο ισχυροί από τους αντιπάλους τους και θα ποντάρουμε στη νίκη τους με δώδεκα ή περισσότερους πόντους διαφορά. Με τον άσο θα πάμε και στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Μάλαγα, καθώς οι Ρώσοι είναι δεδομένα πιο ισχυροί. Κι εδώ θα πάμε με τον άσο, με το ίδιο χάντικαπ που έχει και ο Ολυμπιακός. Η τριάδα μας θα κλείσει με το «διπλό» της Φενέρμπαχτσε μέσα στη Ζαλγκίρις.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σημαντικό παιχνίδι για τον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος δοκιμάζεται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» από την Μπαρτσελόνα. Το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι μεγαλύτερο και θα ρισκάρουμε στηρίζοντας τη νίκη τους.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στα δεύτερα παιχνίδια των προημιτελικών του Eurocup, η Ούνικς Καζάν θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη μπορεί να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και θα την εμπιστευτούμε. Αντίθετα, στο «διπλό» θα ποντάρουμε στο ματς της Μπουντούτσνοστ με την Νταρουσάφακα.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα Γαλλίας θα εμπιστευτούμε την Ορτέζ η οποία μπορεί να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο γήπεδο της Τουλόν.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Ολυμπιακός (-11,5) - Μπάμπεργκ    1     1,87

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (-11,5) - Μάλαγα    1    1,87

Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε    2     1,62

Μονό

Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας    2    3,15

Δυάδα

Ούνικς Καζάν - Μπάγερν Μονάχου    1    1,80

Μπουντούτσνοστ - Νταρουσάφακα    2    1,80

Μονό

Τουλόν - Ορτέζ    2    1,90

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ